p. 0400 811 266     |     info@jokiniemenmatkailu.fi

Majatalo Haavi

Majatalo Haavissa on kuusi huonetta – 4 inva-mitoin rakennettua Standard-tyypin huonetta, 1 tavallinen kahden hengen Basic-tyypin huone sekä yksi yhden hengen Single-tyypin huone. Varavuoteiden kanssa majatalossa voi majoittua jopa 20 hengen ryhmä. Huoneista on käynti valoisalle terassille, josta avautuu upea järvinäköala Onkivedelle. Huoneissa on televisio sekä omat WC:t ja suihkut. Tilat sopivat myös liikuntaesteisille.

Majatalossa on yhteiskäytössä kaksi tilavaa keittiötä, joissa on astiat, jääkaappi, liesi/uuni, mikroaaltouuni sekä astianpesukone. Voit varata majoituksen aamiaisella tai ilman aamiaista.

Haavi on erinomainen pienryhmien kokoustila. Majatalon sauna ja sen yhteydessä oleva takkahuone ovat varattavissa erikseen kokouksia ja illanviettoja varten. Takkahuoneessa on kokoustilat 16-20 henkilölle sekä videotykki ja fläppitaulu. Järjestämme mielellämme kokouspäivän tarjoilun!

Majatalon wlan-verkko on maksuton.

Varaa huone Majatalo Haavista sähköpostitse osoitteesta info@jokiniemenmatkailu.fi tai booking.com-varaussivuston kautta. Ryhmävaraukset ainoastaan suoraan p. 0400 811 266.

Majataloon ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Share Button