p. 0400 811 266     |     info@jokiniemenmatkailu.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

Voinko varata mökin viikonlopuksi?

Kyllä voit B- ja C-kaudella. Syksyllä lomamökkien vuokraus onkin kaikkein edullisinta! Saat mukavan mökin käyttöösi yhdeksi viikonlopuksi jopa 116 eurolla.

Viikonloppuisin lomakohde on käytettävissäsi perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 12 saakka. Viikonloppuvaraukseen voit helposti varata myös lisävuorokausia tarpeidesi mukaan!

Valitse sopiva mökki ja vietä viikonloppu kerrankin eri tavalla – mökkeillen!

Voinko tehdä varauksen yrityksen nimellä?

Kyllä voit. Mikäli teet varauksen netin kautta, lisääthän ainakin yhden majoittujan nimen ja puhelinnumeron varauksen Lisätiedot-kenttään. Huomioithan, että netissä varaus maksetaan heti joko kokonaan tai varausmaksun osalta. Mikäli haluat, että lähetämme laskun yritykselle s-postilla, postitse tai verkkolaskuna, tulee varaus tehdä puhelimitse 0400 811 266 tai sähköpostilla info@jokiniemenmatkailu.fi. Ilmoitathan tällöinkin majoittujan tiedot varaukselle.

Kuinka helpoimmin varaan lomamökin?

Laita meille tiedustelu yhteydenottolomakkeella, kerro hiukan toiveistasi ja etsimme sinulle sopivan vaihtoehdon. Lähetämme varausvahvistuksen ja ohjeet maksua varten sinulle sähköpostitse.  Tai soita 0400 811 266!

Voit myös käyttää kotisivuillamme olevaa online-palvelua , joka johdattaa sinut käyttämään Booking.com-varauskalenteria.  Varauksen tehtyäsi saat maksulinkin varausmaksun maksamista varten. Maksu (ja myöhemmin myös loppumaksu) suoritetaan luottokortilla verkkopankin kautta.

Mistä saan mökin avaimen?

Saat mökin avaimen vastaanotostamme, Jokiniementie 62, 71910 Alapitkä. Respasta on enää pieni matka mökille. Ole hyvä ja ilmoita saapumisaika etukäteen, mielellään  2-3 päivää ennen saapumista.

Miten maksan?

Laskutamme mökkivaraukset ennakkoon, jotta sisäänkirjautuminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja turvallista. Mikäli se ei esim aikataululullisista syistä onnistu, maksetaan majoitus sisäänkirjautumisen yhteydessä  joko luottokortilla/debit-maksukorteilla (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, American Express).

Online-myynnissä Booking.com kautta saat maksulinkin, joka ohjeistaa sinut maksamaan luottokortilla.

Vaihtopäivä ja mökin luovutus viikkovarauksissa

Vaihtopäivä myös sesonkiaikana on joustava mutta lyhin varausaika on viikko, muuna aikana 2 vrk. Mökki on käytössäsi tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.

Onko minun ilmoitettava saapumisaikani mökille, milloin?

Mökin huoltajalle/omistajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen, viimeistään 2-3 päivää ennen saapumista. Yhteydenotto onnistuu parhaiten soittamalla , tekstarikin riittää 0400 811 266.

Entä jos minä tai joku läheisistäni sairastuu ja joudun sen takia perumaan tai keskeyttämään varaukseni? Entä jos tulee jokin muu este ja joudun perumaan varauksen? Korvataanko minulle mitään?

Lomaohjelma voi muuttua syystä tai toisesta ja niitä tilanteita varten on olemassa  varausehdot . Sen lisäksi suosittelemme tarkistamaan, että Sinulla on voimassa oleva matkavakuutus.

Mitä jos joudun keskeyttämään loman? Saanko mitään takaisin?

Mikäli keskeytät varauksen, ei maksuja palauteta. Jos keskeyksen syynä on sairaustapaus, voit tiedustella korvausta omasta matkustajavakuutuksestasi.

Mitä asumiseen liittyvää otan mukaan mökille?

Mökeissä on perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Myös sähkö ja polttopuut kuuluvat myös vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet, huom! makuupussi ei käy liinavaatteiden asemasta. Varaa mukaan myös wc- ja talouspaperi sekä tarvitsemasi mausteet.

Voinko vuokrata lakanoita tai pyyhkeitä?

Voit vuokrata liinavaatteet joko ennakkoon mökkivarauksesi yhteydessä tai paikan päällä. Hinta on molemmissa tapauksissa sama 14 € per henkilö. Mikäli haluat liinavaatteet valmiiksi vuoteisiin pedattuina, niin kysythän tätä mahdollisuutta jo etukäteen (yleensä liinavaatevuokra sisältää liinavaatteet mökkiin toimitettuina).

Voiko mökille mennä enemmän ihmisiä kuin mökkikuvauksessa lukee?

Ei voi. Mökkiä voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä kohdekuvauksessa on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu. Myös ilman omaa vuodepaikkaa majoittuvat pienet lapset lasketaan henkilömäärään.

Voinko mennä mökille asuntovaunun kanssa? Saanko pystyttää teltan?

Tämä ei ole luvallista.

Saanko viedä mökille lemmikkieläimen?

Mökeillemme voit tuoda lemmikkieläimen. Emme peri hännänheiluttajista lisämaksua. Ennen lähtöä huolehdi kuitenkin, että kalusteissa ei ole lemmikin karvoja kalusteista ja mahdolliset jätökset pihapiiristä on siivottu. Vinkki: istuintekstiilit kannattaa suojata, jotta tekstiilit eivät vahingoitu ja karvojen siivoaminen on helpompaa.

Majatalo Haavin huoneisiin lemmikejä sen sijaan ei voi tuoda.

Saanko huoneisiin viedä pienen ja kiltin koiran vaikka on koirakielto?

Ei saa. Lemmikkieläinten kieltäminen voi johtua monesta asiasta: allergiat, ympäristön koirat, naapurit jne. Kielto on ehdoton.

Onko mökillä grilliä?

Mökeillä on ns. pallogrillit. Hiili-/pallogrilliin tulee varata itse hiilet ja sytytysneste mukaan. Siivoa grilli käytön jälkeen seuraavaa ruoanlaittajaa varten. Huomioithan, että grillit eivät välttämättä ole käytettävissä talviaikaan.

Onko juokseva vesi juotavaa?

Jokiniemen Matkailu on liitetty kunnalliseen vesijohtoverkkoon ja vesi on juomakelpoista.

Onko sauna puulämmitteinen?

Useimmissa mökeissämme saunan kiuas on puulämmitteinen, mutta Koukku-mökillä on  sähkökiuas. Tosin sielläkin on kesäaikaan käytettävissä puulämmitteinen rantasauna sähkösaunan lisäksi.

Majatalossa on sähkösauna ja saunavuoroista sovitaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Onko rantamökeillä laituri ja soutuvene?

Mökeillä on käytettävissä soutuvene ja veneilyliivit. Laitureita mökeillä ei ole.

Voiko osan aikaa olla yksi porukka ja sitten porukka vaihtua toiseen?

Sopimalla asiasta etukäteen homma onnistuu.

Mihin aikaan voin mennä mökille?

Pääset majoittumaan aikaisintaan klo 16 .

Mitä teen lomani päättyessä, siivoanko mökin itse?

Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman loppusiivousta, meillä se sisältyy ilmoitettuun kokonaishintaan

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa:
– astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, muista puhdistaa grilli!
– roskat viedään jätepisteeseen. Palautuspullot/juomatölkit voi kerätä kasaan ja jättää muovipussiin
– huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle
– tyhjennä tuhkat tulisijoista niitä varten tarkoitettuun peltisankoon
– viethän tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen
– jos matkustat lemmikin kanssa, poista karvat huonekaluista ja jätökset pihapiiristä

Kuinka pitkään voin lähtöpäivänä viipyä mökissä?

Voit viipyä klo 12 saakka. Silloin viimeistään sinun täytyy palauttaa avaimet vastaanottoon.

Entä jos mökillä tulee ongelmia, keneen otan yhteyttä?

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai vian takia, jonka voimme hetkessä korjata, ota siis viipymättä yhteyttä omistajaan 24/7. Olemme toki usein vastaanoton tietämillä mutta varmimmin tavoitat soittamalla ensin p. 0400 811 266 .

Tuliko mieleesi lisää kysymyksiä? Kysy ihmeessä – vastaamme mielellämme!

Share Button