p. 0400 811 266     |     info@jokiniemenmatkailu.fi

Kalaan Jokiniemeen

Anna Antti ahvenia, Pekka pieniä kaloja…

Olipa kalastusharrastuksesi pidemmälle edennyttä tai viihdekalastusta, on Jokiniemessä siihen hyvät mahdollisuudet. Onkivesi, jonka rannalla sijaitsemme, antaa saaliiksi runsaasti haukea, kuhaa ja ahventa.

Lomalle lähtiessä pakkaa mukaan omat, tutut ja hyväksi havaitut kalastusvälineet. Mökeillä on käytettävisssäsi soutuvene (+veneilyliivit), sen lisäksi vuokraamme moottorivenettä ja pieniä perämoottoreita. Voit tulla myös oman veneesi kanssa, aivan naapurissa on hyvä veneluiska vesillelaskua varten.

Onkiminen ja pilkkiminen ovat yleiskalastusoikeuksia, niitä varten et tarvitse lupaa. Uisteluun tarvittavan luvan voit lunastaa joko 1vrk, 7 vrk tai vuodeksi verkkokaupassa.  Alle 18 – ja yli 65- vuotiaat eivät lupaa tarvitse, jos käytössä vain 1 vapa. Mikäli haluat kalastaa verkoilla, tarvitset kalastonhoitomaksun lisäksi lunastaa pyydysluvat. Paikallisen osakaskunnan pyydyslupia voit ostaa Jokiniemen Matkailun vastaanotosta. Pienin sallittu silmäkoko 55mm.

Pienen matkan päässä on myös Viannankosken koskikalastuspaikka. Viannankoskella saa kalastaa yhtaikaa enintään kuusi (6) henkilöä. Varmistathan etukäteen, onko haluamallesi ajalle saatavilla lupia

Suurimmassa osassa mökeistä on jääkaapissa pakastelokero. Ja jos ei ole tai se täyttyy runsaasta saaliista, niin voimme pakastaa kotiinvietävän saaliin puolestasi!

 

Vene + perämoottori Mix Buster -vene ja nelitahtiperämoottori Yamaha 9,9 hv.

Lähtöpaikka: Vene noudetaan vastaanoton rannasta, missä saat käyttöopastuksen. Samalla käydään läpi veneen kunto ja ”vanhat kolhut”.

Hinta: 50€/1vrk tai 190 €/viikko (sis. alv). Hinta ei sisällä vahinkoja, jotka korvattava erikseen täysimääräisenä. Asiakkaan on myös itse huolehdittava vakuuttamisestaan.

Tiedustelut & varaukset: Jokiniemen Matkailu puh. 0400 811 266

Laitevuokraehdot: Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Share Button