p. 0400 811 266     |     info@jokiniemenmatkailu.fi

JUHLAVUODEN 2015 TAPAHTUMIA

Vuonna 2015 tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä kun vaihdoimme yrityksen ”viestikapulan” ja tilan sukupolvelta toiselle. Arvelimmekin hiukan juhlistaa hyvällä alulla olevaa yrittäjätaivalta.  Merkkivuotta juhlistetaan vuoden mittaan monin tavoin: pieniä tapahtumia, yllätystarjouksia, etuja kanta-asiakkaille – enimmäkseen vietämme sitä kuitenkin “työn merkeissä”, kuinkas muuten. Mukava on ollut kanssanne taivaltaa ja toivottavasti saamme palvella teitä jatkossakin!
– Marita Jokiniemestä

Ystävänilta ke 11.2.2015

Verkostoissa on voimaa , niinpä järjestämme yhteistyössä Keramiikkastudio Jenni Linnove kanssa Ystävänillan ke 11.2. klo 16 alkaen. Koppaa kaveri kyytiin ja pöräytä Pöljälle! Osoite: Kaatrontie 13 Lassila, 71820 Pöljä. Maalataan mukeja, hörpätään Jokiniemen Matkailun tarjoamat kahvit, ostoksiakin voi tehdä…

Ystävänillassa kahvitarjoilu alkaen klo 16.00.
Klo 17.30 aloitetaan mukien sivellinkoristelu.
Myymälä avoinna 19.00 saakka.

Kurssin hinta 24€ sis mukin, ohjauksen, poltot, materiaalit (lisäesineet 8€/kpl)
Ystävänillan tarjous: KURSSI YHDELLE YSTÄVÄLLE PUOLEEN HINTAAN!
Myymälään ja kahville voi luonnollisesti tulla tupsahtaa noin vain, mutta jos osallistut koristeluun, ilmoittaudu mielellään viimeistään 9.2. info@jennilinnove.fi

Valokuvakilpailu ”Huippuhetkiä jokiniemessä”

Juhlavuoden kunniaksi julistamme asiakkaillemme valokuvakilpailun otsikolla “Huippuhetkiä Jokiniemessä” . Toivomme että kerrot kuvillasi muillekin, mikä oleskelusi aikana jäi mieleen ja oli erityisen mieluista ja saattaisi siis kiinnostaa muitakin. Oliko se kenties perheen yhteinen tekeminen, joku kiva retkikohde tässä lähellä, ohikiitävien pilvien tarkastelu, varpaiden uittaminen Onkivedessä, revontulten leisku ja umpihankihiihto? Vai olitteko ehkä Jokiniemessä juhlimassa jotain virstanpylvästä elämässä tai saitteko tiimipalaverissa jonkun villin idean …?

 

  • Kilpailun järjestää Jokiniemen Matkailu ja siihen voivat osalllistua asiakkaamme vuosien varrelta. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja hänellä on oltava siihen täydet oikeudet. Huomaatkan että kotirauhan tms suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.
  •  Kilpailukuvat tulee lähettää JPEG-muodossa joko  sähköpostilla info@jokiniemenmatkailu.fi tai syöttää ne kommenttina facebookissa http://www.facebook.com/jokiniemenmatkailu tapahtuma valokuvakilpailu,  missä kaikki kuvat myös julkaistaan.  Voit myös toimittaa kuvat USB-tikulla tai vastaavalla tallenteella (osoite Jokiniemen Matkailu, Jokiniementie 58,71910 Alapitkä) , mutta emme voi palauttaa niitä kilpailun päätyttyä. Kuvan mukana olevasta viestistä on ilmettävä oma nimesi ja yhteystietosi, kuvan nimi ja summittainen kuvausajankohta.
  • Kilpailu kestää koko vuoden 2015  ja voittaja julkistetaan 1.1.2016 yrityksemme web-sivuilla ja facebookissa.  Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Voittaja pääsee muistelemaan huippuhetkiään tänne Jokiniemeen eli tarjoamme hänelle viikonlopun majoituksen ja neljälle seuraavalle lähetämme itsekudotut villasukat!
  • Kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille mutta pidätämme oikeuden käyttää lähetettyjä kilpailukuvia yrityksemme markkinoinnissa ilman eri korvausta

Piristystä pimeyteen -KEKRIKEMUT JOKINIEMESSÄ la 31.10 klo 12 – 16:30

Pienen maaseutukylän yritykset ja toimijat esittäytyvät ja järjestävät koko perheen tapahtuman maaseudulla, mainosvalojen ulkopuolella. Matkailu- ja hyvinvointipalveluja, metsäkoneyritys, tilapuoti, kotimaista kierrätysdesignia, keraamikko …. Kekrinä hölläillään lähellä luontoa, kaukana kiireestä!

Odottamattomia kohtaamisia päivän aikana tarjoavat:

12:00 Avaus
12:15 puuro- ja kinkkutarjoilu juhlavuoden kunniaksi 150 ensimmäiselle
13-16 Kisailuja: Löylyn tarkkuusheiton MM-osakilpailu ja Pöytälätkää 20 v. Sitten Suomen saavuttaman jääkiekon Suomen Maailmanmestaruuden hengessä
Hevosajelua, Tuomen tila, www.tuomentila.com
15:00 Kinkkubingo, Siilinjärven Pesis ry, www.siipe.com

Koko päivän:

”Äänestä kaunein kattaus”
Keramiikkastudio Jenni Linnove , www.jennilinnove.fi
Mirka Pukine Oy, www.mirkapukine.fi
Tilakoristelu Riitta Ryhänen
Tölvän Metsästäjät ry

Tuote-esittelyjä ja myyntiä:

Kaijansaaren Luomutila , www.kaijansaari.com
Koneteko Pitkänen Oy, metsänkorjuupalveluja tuottava yritys
Lehtimäen Tila, www.facebook.com/lehtimaentila
Löylyn tarkkuusheiton MM-kisa löytyy myös Facebookista!
MTK- Lapinlahti
Tölvän Metsästäjät ry
Tölvän seudun kyläyhdistys ry, www.facebook.com/tolva
Vyöhyketerapia Päivi, hyvinvointipalveluja

Ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia ja lisäyksiä – seuraa facebookia!

Tapahtuma on ilmainen mutta useilla toimijoilla on mukana myös myytäviä tuotteita, varaa käteistä!

Seuraa tapahtumaa myös facebookista !

 

Share Button