p. 0400 811 266     |     info@jokiniemenmatkailu.fi

Avoimet ovet 13.5. Päivin riippumattoleirissä, Jokiniemessä

Hipheijaa! Jokiniemen riippumattokausi on avattu ja kevät onkin aivan upeaa aikaa riippumattoiluun ja luontoretkeilyyn! Äitienpäivän aattona erä- ja luonto-opas Päivi Korhonen ripustaa riippumattonsa Jokiniemen hiekkarannalle ja leirissä on Avoimet ovet la 13.5.23 klo 14-18.

Vierailupäivänä voit käydä tutustumassa paikan päällä lajiin, köllötellä riippumatossa ja kysellä Päiviltä vinkkejä luonnossa yöpymiseen. Leirissä on neuvojen ja elämysten lisäksi tarjolla kurkunkostuketta ja rahanarvoisia etuja.

Riippumattoleiri on kaukana kiireestä, lähellä luontoa. Perille ei siis pääse autolla. Kävelymatkaa helppokulkuista polkua pitkin kertyy edestakaisin noin 1,5km. Varaa retkelle aikaa, kelin mukaiset varusteet ja iloinen seikkailumieli. Matkalla voit pohtia vastauksia hauskoihin kysymyksiin – kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja!

Riippumattoleiriin johtavalle polulle lähdetään Jokiniemen Matkailun pihasta, missä myös paikoitus. Osoite: Jokiniementie 62, 71910 Alapitkä (Tölvä). Päivätapahtuma on ilmainen.

Voit jäädä jo yöksikin

Vierailupäivänä Päivi jää itsekin yöpymään luontoon. Haluaisitko Sinäkin jäädä, nyt sisältyisi “mörönpeloke” samaan hintaan? Tutustumishinta 13.5. 64,00€/hlö (norm. 74€/hlö). Varaa paikkasi verkkokaupasta. Yö Riippumatossa – lahjakortti on myös luonnossa viihtyvän äidin toivelahja!

Tapahtumapäivänä alennusta Jokiniemen Matkailun majoitushinnoista

Avointen ovien päivänä voit tutustua myös johonkin Jokiniemen Matkailun mökkiin sekä lomatalo Haavin majoistus-, kokous- ja saunatiloihin.

Lisäetuna Avointen ovien päivänä 13.5. verkkokaupassa varatuista kausimökkien ( Merta, Onki, Katiska, Turo, Nuotta) hinnoista 10% alennus koodilla KUKKA.